Erste ATM - Garay Üzletközpont

Cím: 1076 Budapest Garay tér 20.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Az Erste Bank Hungary 1997 óta tagja az osztrák Erste Groupnak, amely az első osztrák takarékpénztárként 1819-ben jött létre. 1997 óta a nemzetközi Erste Csoport Kelet-Európa egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltatójává vált, mely 7 országban (Ausztria, Csehország, Szlovákia, Románia, Magyarország, Horvátország és Szerbia) közel 46 000 munkavállalójával 16,5 millió ügyfelet szolgál ki 2900 fiókból álló hálózatában.
A lakossági betéti bankkártyákhoz napi készpénzfelvételi és tranzakciószám limitek vannak meghatározva, amelyeket lehetőség van átmenetileg módosítani TeleBankon, Internetbankon vagy mobilalkalmazáson keresztül.
Az új bankkártyához tartozó 4 számjegyű PIN kód aktiválás után bármikor megváltoztatható bármely Erste ATM-en.
Az Erste bankjegykiadó automatáiból, egyedülálló módon, az ügyfél által meghatározott címletekben is fel lehet venni készpénzt. A címletválasztást az ATM Pénzfelvétel menüpontjában, a képernyő bal alsó sarkában található Címletek gomb megnyomásával érheti el. A címletek kiválasztásakor az ATM kijelzőjén láthatja a választható és elérhető címletek típusát, valamint maximális mennyiségét. Ez bankautomatánként eltérő lehet.
Az Erste ATM-ek általában a nap 24 órájában elérhetőek, a bankfiókok nyitvatartási idejétől függetlenül
Érintés nélküli kártyaelfogadás - Egyszerűbb és gyorsabb tranzakciós folyamat. Biztonságosabb, jobban védi az adatokat a csalók esetleges adathalász tevékenységétől. Nincs több ATM-ben felejtett kártya, hiszen egyetlen érintés is elegendő. Az ATM tranzakcióknál minden esetben meg kell adnia PIN-kódját.
Jellemzően forgalmazott címletek: 1 000 Ft, 5 000 Ft, 10 000 Ft


Budapest 7. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti Erste ATM utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az Erste ATM környékén van-e lehetőség parkolásra (7. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 7 kerületében a fenti Erste ATM közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 5, 7, 30A, 30, 110, 112, 133E, 230
  • trolibusz: 74, 75, 79M
Térkép

Az Erste ATM helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem