Erste ATM - Tesco áruház

Cím: 2840 Oroszlány Környei út 3-5.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
A címletválasztást az ATM Pénzfelvétel menüpontjában, a képernyő bal alsó sarkában található Címletek gomb megnyomásával érheti el.
Érintés nélküli kártyaelfogadás - Egyszerűbb és gyorsabb tranzakciós folyamat. Biztonságosabb, jobban védi az adatokat a csalók esetleges adathalász tevékenységétől. Nincs több ATM-ben felejtett kártya, hiszen egyetlen érintés is elegendő. Az ATM tranzakcióknál minden esetben meg kell adnia PIN-kódját.
A lakossági betéti bankkártyákhoz napi készpénzfelvételi és tranzakciószám limitek vannak meghatározva, amelyeket lehetőség van átmenetileg módosítani TeleBankon, Internetbankon vagy mobilalkalmazáson keresztül.
1997 óta a nemzetközi Erste Csoport Kelet-Európa egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltatójává vált, mely 7 országban (Ausztria, Csehország, Szlovákia, Románia, Magyarország, Horvátország és Szerbia) közel 46 000 munkavállalójával 16,5 millió ügyfelet szolgál ki 2900 fiókból álló hálózatában.
A címletek kiválasztásakor az ATM kijelzőjén láthatja a választható és elérhető címletek típusát, valamint maximális mennyiségét. Ez bankautomatánként eltérő lehet.
Az Erste ATM-ek általában a nap 24 órájában elérhetőek, a bankfiókok nyitvatartási idejétől függetlenül.
Jellemzően forgalmazott címletek: 1 000 Ft, 5 000 Ft, 10 000 Ft
PIN-kódját kezelje bizalmasan! Soha ne tárolja a kódot a bankkártyájával együtt, azt mobiltelefonjába, noteszába se jegyezze fel!
Az Erste bankjegykiadó automatáiból, egyedülálló módon, az ügyfél által meghatározott címletekben is fel lehet venni készpénzt.
Az Erste Bank Hungary 1997 óta tagja az osztrák Erste Groupnak, amely az első osztrák takarékpénztárként 1819-ben jött létre.

Térkép

Az Erste ATM helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat Adatvédelem