Erste ATM - Fehérgyarmat ATM

Cím: 4900 Fehérgyarmat Kossuth tér 16.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Az Erste ATM-ek általában a nap 24 órájában elérhetőek, a bankfiókok nyitvatartási idejétől függetlenül.
PIN-kódját kezelje bizalmasan! Soha ne tárolja a kódot a bankkártyájával együtt, azt mobiltelefonjába, noteszába se jegyezze fel!
Az Erste bankjegykiadó automatáiból, egyedülálló módon, az ügyfél által meghatározott címletekben is fel lehet venni készpénzt.
A címletek kiválasztásakor az ATM kijelzőjén láthatja a választható és elérhető címletek típusát, valamint maximális mennyiségét. Ez bankautomatánként eltérő lehet.
A címletválasztást az ATM Pénzfelvétel menüpontjában, a képernyő bal alsó sarkában található Címletek gomb megnyomásával érheti el.
Az Erste Bank Hungary 1997 óta tagja az osztrák Erste Groupnak, amely az első osztrák takarékpénztárként 1819-ben jött létre. 1997 óta a nemzetközi Erste Csoport Kelet-Európa egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltatójává vált, mely 7 országban (Ausztria, Csehország, Szlovákia, Románia, Magyarország, Horvátország és Szerbia) közel 46 000 munkavállalójával 16,5 millió ügyfelet szolgál ki 2900 fiókból álló hálózatában.
Érintés nélküli kártyaelfogadás - Egyszerűbb és gyorsabb tranzakciós folyamat. Biztonságosabb, jobban védi az adatokat a csalók esetleges adathalász tevékenységétől. Nincs több ATM-ben felejtett kártya, hiszen egyetlen érintés is elegendő. Az ATM tranzakcióknál minden esetben meg kell adnia PIN-kódját.
A lakossági betéti bankkártyákhoz napi készpénzfelvételi és tranzakciószám limitek vannak meghatározva, amelyeket lehetőség van átmenetileg módosítani TeleBankon, Internetbankon vagy mobilalkalmazáson keresztül.
Jellemzően forgalmazott címletek: 1 000 Ft, 5 000 Ft, 10 000 Ft

Térkép

Az Erste ATM helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem