Erste bankfiók - Rákoskeresztúri Fiók

Cím: 1173 Budapest, Kaszáló utca 47.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Digitális banki szolgáltatások - Az Erste Digitális szolgáltatásaival könnyebben kézben lehet tartani a pénzügyeket: gyorsabb ügyintézésre, egyszerűbb kontrollra, nem helyhez és időhöz kötött ügyintézésre van lehetőség ezekkel az eszközökkel.
Mindennapi pénzügyek - Számlák (bankszámlák, devizaszámlák, széfszolgáltatás, stb.), bankkártyák, hitelkártyák, biztosítások (életbiztosítás, törlesztésvédelem, otthonbiztosítás, utasbiztosítás, számlavédelem, balesetvédelem), digitális szolgáltatások
Megtakarítások - betétek és kötvények (lekötött betétek, kötvények, magyar állampapírok), megtakarítási programok (rendszeres megtakarítások, tartós megtakarítások, lakástakarék, nyugdíjprogram, stb.), befektetések (befektetési alapok, strukturált befektetések részvények, brókeri szolgáltatás, online kereskedés)
Az Erste Bank telefonos ügyfélszolgálata a +36 1 298 0222 számon érhető el munkanapokon. Ügyintézői szolgáltatások igénybevételéhez a biztonság érdekében azonosító és PIN kód szükséges. Munkaidőn kívül sürgősségi szolgáltatásokra, valamint általános tájékoztatásra van lehetőség.
Erste NetBank - Kényelmes, mert a világ bármely pontjáról, bármikor elérhető. Használata egyszerű, felhasználóbarát. Rugalmas és sokoldalú, bárhonnan hozzáférhetünk pénzügyeinkhez. Akár betétlekötésre és felbontásra is alkalmas, heti 7 nap, napi 24 órában. Az átutalási díj kedvezőbb, mint a papír-alapú tranzakciók esetében. Biztonságos, mert a NetBankban engedélyezett bankszámlákhoz csak egyedi azonosító és jelszó megadásával lehet hozzáférni és a tranzakciók beküldéséhez is aláírási jelszó megadása szükséges.
Hitelek - személyi kölcsön, folyószámlahitel, szabad felhasználású jelzáloghitel, lízing, lakáshitelek, stb.
Betétek és kötvények - Többféle lekötési konstrukció, biztos hozamú állampapírok, kötvények széles választéka. A megtakarítások elhelyezésének talán legegyszerűbb módja az eseti és az ismétlődő lekötött betét. A kötvények és állampapírok már nagyobb hozamot jelentenek hosszú távra, nagy biztonság mellett.
Bankkártya, TeleBank, NetBank tiltása a + 36 1 302 5885 telefonszámon kezdeményezhető.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő8-18
Kedd8-16
Szerda8-16
Csütörtök8-16
Péntek8-15
Szombatzárva
VasárnapzárvaErste Bank SWIFT kód: GIBA HU HB


Budapest 17. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti Erste bankfiók utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 17. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 17 kerületében a fenti Erste bankfiók közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 46, 97E, 98, 146A, 146, 161E, 161, 162, 162A, 169E, 195, 198, 202E, 261E, 262
Térkép

Az Erste bankfiók helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem