Erste bankfiók

Cím: 7100 Szekszárd, Széchenyi utca 40.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Mindennapi pénzügyek - Számlák (bankszámlák, devizaszámlák, széfszolgáltatás, stb.), bankkártyák, hitelkártyák, biztosítások (életbiztosítás, törlesztésvédelem, otthonbiztosítás, utasbiztosítás, számlavédelem, balesetvédelem), digitális szolgáltatások
Lakossági szolgáltatások - digitális banki szolgáltatások, mindennapi pénzügyek, hitelek és otthon, megtakarítások
Ingyenes Wifi
Pénztári szolgáltatások
Valutaműveletek
Készpénzbefizetésre alkalmas ATM - A bankjegyeket mindig kisimítva helyezze a nyílásba. Egyszerre maximum 50 darab bankjegyet fizethet be. Csak forint bankjegyeket tegyen az automatába. A tranzakció során ne maradjon a pénzkötegen például gumi, boríték, csipesz stb. Az automata nem fogad el olyan bankjegyet, ami szakadt vagy megragasztották. Kizárólag bankjegyet tud befizetni ATM-en keresztül, érméket nem. Őrizze meg a befizetésről szóló bizonylatot! Győződjön meg róla, hogy a befizetést követően tranzakciója véglegesen lezárult, csak ezt követően távozzon az automatától. A befizetett összeg a felhasználható egyenlegen belül azonnal elérhető lesz, tehát ön fel tudja használni azt, de számlatörténetében csak később, a könyvelést követően fog megjelenni.
Mikrovállalati szolgáltatások
Prémium szolgáltatások - A prémium szolgáltatás maximálisan lefedi az igényeket, pénzügyi megoldásokkal még kényelmesebb és eredményesebb a bankolás.
Bankkártyák - A bankszámlához kapcsolódó betéti kártya vagy más néven bankkártya. Használatuk biztonságos és egyszerű. A legelterjedtebb fizetőeszköz.
Ügyfélhívó

Térkép

Az Erste bankfiók helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem