Erste bankfiók

Cím: 8420 Zirc, Rákóczi tér 16.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Mikrovállalati szolgáltatások
Mindennapi pénzügyek - Számlák (bankszámlák, devizaszámlák, széfszolgáltatás, stb.), bankkártyák, hitelkártyák, biztosítások (életbiztosítás, törlesztésvédelem, otthonbiztosítás, utasbiztosítás, számlavédelem, balesetvédelem), digitális szolgáltatások
Pénztári szolgáltatások
Bankkártyák - A bankszámlához kapcsolódó betéti kártya vagy más néven bankkártya. Használatuk biztonságos és egyszerű. A legelterjedtebb fizetőeszköz.
Lakossági szolgáltatások - digitális banki szolgáltatások, mindennapi pénzügyek, hitelek és otthon, megtakarítások
Erste Bank SWIFT kód: GIBA HU HB
Készpénzbefizetésre alkalmas ATM - A bankjegyeket mindig kisimítva helyezze a nyílásba. Egyszerre maximum 50 darab bankjegyet fizethet be. Csak forint bankjegyeket tegyen az automatába. A tranzakció során ne maradjon a pénzkötegen például gumi, boríték, csipesz stb. Az automata nem fogad el olyan bankjegyet, ami szakadt vagy megragasztották. Kizárólag bankjegyet tud befizetni ATM-en keresztül, érméket nem. Őrizze meg a befizetésről szóló bizonylatot! Győződjön meg róla, hogy a befizetést követően tranzakciója véglegesen lezárult, csak ezt követően távozzon az automatától. A befizetett összeg a felhasználható egyenlegen belül azonnal elérhető lesz, tehát ön fel tudja használni azt, de számlatörténetében csak később, a könyvelést követően fog megjelenni.
Megtakarítások - betétek és kötvények (lekötött betétek, kötvények, magyar állampapírok), megtakarítási programok (rendszeres megtakarítások, tartós megtakarítások, lakástakarék, nyugdíjprogram, stb.), befektetések (befektetési alapok, strukturált befektetések részvények, brókeri szolgáltatás, online kereskedés)
A bankfiókban ingyenes Wifi rendelkezésre áll.
Digitális banki szolgáltatások - Az Erste Digitális szolgáltatásaival könnyebben kézben lehet tartani a pénzügyeket: gyorsabb ügyintézésre, egyszerűbb kontrollra, nem helyhez és időhöz kötött ügyintézésre van lehetőség ezekkel az eszközökkel.
Prémium szolgáltatások - A prémium szolgáltatás maximálisan lefedi az igényeket, pénzügyi megoldásokkal még kényelmesebb és eredményesebb a bankolás.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő08:00-17:00
Kedd08:00-16:00
Szerda08:00-16:00
Csütörtök08:00-16:00
Péntek08:00-15:00
Szombatzárva
Vasárnapzárva

Térkép

Az Erste bankfiók helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem