Esküvői ruha kölcsönzők - Budapesten - 9. kerületiek listája

Európa Esküvői Ruhakölcsönző Szalon

Cím: 1092 Budapest, Ráday u.16. I. emelet 26.  térképen / útvonal ide

Az Európa Esküvői Ruhakölcsönző Szalon gyönyörű és divatos menyasszonyi ruhákkal és minden szükséges kellékkel várja a menyasszonyokat. Az esküvőre felnőtt és gyermek koszorúslány ruhákat,örömanya ruhákat is kínálunk nagy választékban. Szalagavatóra a fiúknak szmokingot, frakkot, a lányoknak csodálatos ruhákat kölcsönzünk. Báli alkalmakra gazdag báliruha kínálatunk van. Állandó akciókkal, kedvező árakkal várjuk ügyfeleinket. Honlap: http://www.europaszalon.hu


Budapest 9. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti esküvői ruha kölcsönző utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az esküvői ruha kölcsönző környékén van-e lehetőség parkolásra (9. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 9. kerületében a fenti esküvői ruha kölcsönző (Európa Esküvői Ruhakölcsönző Szalon) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró), M4 (zöld metró)
  • villamos: 47, 47B, 48, 49
  • busz: 9, 15, 115
  • trolibusz: 83

A hármas metrónak van megállója az esküvői ruha kölcsönző közelében, de vegye figyelembe, hogy az M3-as metró déli szakaszának felújítása miatt a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között pótlóbuszok közlekednek. A hétvégéken Újpest-központ és a Lehel tér között járnak csak a 3-as metró szerelvényei, Kőbánya-Kispesttől a Lehel térig pótlóbuszok járnak. A déli szakasz felújítása várhatóan 2020-ban fejeződik be.


Az esküvői ruha kölcsönző helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem