Submarine Station

Cím: Budapest XVI. Csömöri út 80  (térkép, utcanézet lejjebb)

Pesten, a 16. kerület Rákosszentmihály szívében található Submarine Station étterem, igényes belső térrel és hangulatos terasszal 1993 óta várja a finom ételekre, kiváló borokra és hűs koktélokra vágyókat. Az utóbbi időben a tengeri ételek mellett nagyobb szerepet kapnak a magyaros ízek és a nemzetközi specialitások, elkészítésükben felhasználván a modern konyhatechnológia elemeit. Kiemelt irányvonalunk a bélszín ételek, steakek. A legjobb magyar pincészetektől 30-40 féle bort talál nálunk, amelyeket végig is kóstolhat, lassan 20 éve minden hónapban tartandó borbemutatóinkon. Csapolt sör választékunk Heineken, Krusovice, Mort Subite (Belga megy). Koktél választékunk óriási! Klimatizált éttermünk barátságos elegáns környezetével nyújt néhány felejthetetlen órát üzleti ebédek, családi vacsorák és baráti összejövetelek alkalmával a hagyományos és modern ízek kedvelőinek. Kapcsolat, további információk: http://www.submarinestation.hu


Budapest 16. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti étterem utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 16. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 16 kerületében a fenti étterem (Submarine Station) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 31, 92A, 92, 130, 277
Térkép

Az étterem helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem