Kamra Ételbár

Cím: 1051 Budapest, Hercegprímás utca 19.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Frissensültek
Desszertek
Heti menü
Levesek
Napi ajánlat
Feltétek
Savanyúság
Főzelékek
Köretek



Drága Aranyoskáim! Házias ízek, változatos ételek, udvarias kiszolgálás, heti menü, minden nap megújuló étlap, megfizethető árak! Bankcenterrel szemben a város szívében várok mindenkit kis Kamrámban! Frissensültek, egytálételek, levesek, főzelékek nagy választéka elvitelre is! Házhoz szállítás. Ha nincs időtök a sok munka miatt eljönni hozzám, vagy nincs kedvetek a nagy melegben, hidegben, esőben, hóban kilépni az utcára akkor hívjatok csak nyugodtan és elvisszük nektek amit enni szeretnétek Kapcsolat, további információk: http://kamraetelbar.hu


Budapest 5. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti étterem utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az étterem környékén van-e lehetőség parkolásra (5. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 5 kerületében a fenti étterem (Kamra Ételbár) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 9, 15, 115
  • trolibusz: 72M
Térkép

Az étterem helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem