Terrace Cafe

Cím: 1143 Budapest Egressy út 16  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Éttermünket, a Terrace Cafét 2001-ben nyitottuk meg kedves vendégeink számára Gizella Étterem néven, a Gizella utca és az Egressy út sarkán. 2017-ben teljes felújításra és névváltásra került sor, amely során éttermünk kívül-belül átalakult.
Pár szóban a kínálatunkról: a konyhánkban megalkotott ételek egyaránt kielégítik kicsik és nagyok, húsimádók és vegetáriánusok, ínyencek és hagyományos ízekre vágyók igényeit is. A hét minden napján, 11-23 óráig várjuk régi és új vendégeinket barátságos és közvetlen személyzetünkkel, modern, letisztult belső terünkkel, és természetesen a legfinomabb ételekkel, italokkal, amelyeket szívvel-lélekkel, a legnagyobb gondossággal készítünk el Önöknek. Fűtött és fedett teraszunknak köszönhetően nálunk télen sem kell lemondania a „kiülés” élményéről.
Zugló szívében, a Stadionok közelében vár mindenkit finom ételekkel, minőségi italokkal, nyitható terasszal és remek hangulattal a Terrace café!



2017-ben teljesen felújított és kibővített étterem várja kedves vendégeit. Étlapunkról nemzetközi és magyar ételek közül lehet választani.Itallapunk minőségi borokat, koktélokat, rövid italokat és frissítőket tartalmaz. Van gyermek menünk és állatbarát az étterem. Kapcsolat, további információk: http://www.terracecafe.hu

BKV megállók

Budapest 14 kerületében a fenti étterem (Terrace Cafe) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 1, 1M
  • trolibusz: 75, 77
Térkép

Az étterem helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem