Vapiano Westend

Cím: 1062 Budapest, Váci út 1-3.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Klasszikus ízek egy kicsit másképp, egész más ízek egy kicsit ugyanúgy. Mindegy, milyen ételről beszélünk, konyhánkat egyetlen cél vezérli, hogy élményeket kínáljon ételek helyett, és ebbe nemcsak az ízek tartoznak bele, hanem a látvány is. Kapcsolat, további információk: https://vapiano.hu

Az étterem az üzletközpont épületében található. A Westend központi elhelyezkedésének köszönhetően könnyen megközelíthető autóval, tömegközlekedéssel és gyalog is. Megáll a közelében a 3-as metró, a 4-es és a 6-os villamosok, több busz, illetve a Nyugati Pályaudvar közelsége miatt vonatok is. A WestEnd City Center autóval érkező látogatói az 1500 férőhelyes, több szintes parkolóházban parkolhatnak. A parkolókártyát a behajtó sorompóknál lévő automatából kapják az autósok. Fizetni kizárólag a fizető automatáknál lehetséges. A fizető-automaták a bevásárlóközpont parkolók felé vezető kijáratainál találhatók.

BKV megállók

Budapest 6 kerületében a fenti étterem (Vapiano Westend) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 15, 115
  • trolibusz: 73, 76
Térkép

Az étterem helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem