Pointer Pub & Restaurant

Cím: Budapest V. kerület Kecskeméti utca 15  (térkép, utcanézet lejjebb)

Közkedvelt utca, közkedvelt pubja, így is jellemezhetnénk Kecskeméti utcai üzletünket. Kora tavasztól késő őszig hangulatos teraszunkon kortyolgathatod isteni kávénkat, és ha megéheznél, akkor sem kell tovább állnod, hiszen reggeli kínálatunkban megtalálható a ropogós croissant mellett a kiadósabb angol reggeli is. A későn érkezőknek minőségi pubfogásainkat ajánljuk, mint például a közkedvelt Fish& Chipset. Ha valami igazán kiadósra vágysz, teszteld különböző hamburgereinket, vagy ha igazán bevállalós vagy egy jó steak sem lehet akadály. Mindezek mellett természetesen a magyar konyha remekeit is megtalálod étlapunkon. Az esti meccsnézés elengedhetetlen feltétele a Pointerekre jellemző isteni házi pizza. A nagy meleg vagy a zord hideg elől teraszunkról otthonosabb belső terünkbe húzódhatsz be. Ha kisebb társasággal érkezel, birtokba vehetitek 13-15 fős különtermünket is, csak szépen kell kérnetek J Kapcsolat, további információk: http://pointerpub.hu


Budapest 5. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti étterem utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az étterem környékén van-e lehetőség parkolásra (5. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 5 kerületében a fenti étterem (Pointer Pub & Restaurant) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró), M4 (zöld metró)
  • trolibusz: 72, 83
  • busz: 9, 15, 100E
  • villamos: N19, 47, 48, 49
Térkép

Az étterem helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem