Grey Goose Restaurant & Bar

Cím: 1051 Budapest Nádor utca 36.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
A Grey Goose Restaurant & Bar 2013. december 12-én nyitotta meg kapuit az V. kerület szívében, a diplomáciai elit székhelyének közvetlen szomszédságában, a Parlamenttől pár lépésre.
Célunk, hogy Vendégeinknek a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsuk elérhető áron.
Térjen be hozzánk egy csésze forró kávéra, kortyoljon egy bögrével különleges teáink közül!
Számunkra a vendéglátás nem csupán hivatás, hanem életünk része is.
Egyedülálló Grey Goose koktéljaink titka a méltán híres Cognac vidék tradíciói szerint lepárolt ital a legjobb francia búzából, mely a természetes módon, Champagne mészkőrétegein átszűrődött víz hozzáadásával készül. A lepárlás öt lépésből álló folyamata során mindegyik lefőzendő adagot szigorúan ellenőrzik a pincemester, Francois Thibault szakértelmével és vezetése alatt.
Válassza Happy Morning Menünket, szemezgessen Heti menüajánlataink közül, vagy egyszerűen csak bízza ránk magát!
Folyamatosan bővülő étlapunkon garantáltan mindenki megtalálja, amit keres, legyen szó finom, hagyományosabb, házias ízekről vagy mediterrán ízvilágról, a nemzetközi konyha specialitásairól vagy a fúziós konyhaművészet remekeiről.



Kapcsolat, további információk: https://www.facebook.com/goosebp/


Budapest 5. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti étterem utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az étterem környékén van-e lehetőség parkolásra (5. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 5 kerületében a fenti étterem (Grey Goose Restaurant & Bar) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M2 (piros metró)
  • villamos: 2B, 2M, 2
  • busz: 15, 115
  • trolibusz: 70, 78
Térkép

Az étterem helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem