Café Zenit

Cím: Budapest VII. Dohány utca 1/A  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Törzshely, ahol a jó kávé és a croissant friss illata száll már reggel, ahová ebédidőben is érdemes betérni egy könnyű energiát adó olasz szendvicsre vagy salátára. Este pedig átalakul az igazi afterwork partyk leengedős, lazulós színhelyévé.
Jöjjön akár egyedül, újságolvasós, internetezős kávézásra, vagy baráti beszélgetésre, meg fogja tapasztalni a hely marasztaló erejét.
A Cafe Zenit velünk együtt változik, ősszel és télen elbújós, zegzugos, barátságos beszélgetős kávéház, de tavaszra átalakul és a teraszról figyelhetjük a Dohány utca különös világát, a Zsinagógát látogató turisták színes és hangos nyüzsgését.
Bármikor is térjen be, érezni fogja, hogy a Cafe Zenit csak Önre várt.
A Cafe Zenit-et csöndes, nyugodt helynek szánjuk a belváros rohanó forgatagában. Olyan kávéháznak, ahol már belépéskor megnyugodhat és az itt eltöltött idő alatt feltöltődhet, olyan helynek ami békéjével, atmoszférájával erőt és kitartást képes adni a hétköznapok sokszor próbára tevő, sokszor csak hangulat nélküli szürkeségében.



Kapcsolat, további információk: http://www.cafezenit.hu


Budapest 7. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti étterem utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az étterem környékén van-e lehetőség parkolásra (7. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 7 kerületében a fenti étterem (Café Zenit) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M2 (piros metró)
  • villamos: N19, 47, 48, 49
  • busz: 5, 7, 8E, 9, 100E, 108E, 110E, 110, 112, 133E
  • trolibusz: 72M, 74
Térkép

Az étterem helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem