Macesz Bistro

Cím: Budapest VII. Dob utca 26  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Nagy gondot fordítunk a borlap összeállítására is, a hazai pincészetek legjobbjainak társaságát néhány kontinentális tétellel kiegészítve.
A Macesz Bistro a belváros egyik legizgalmasabb kulináris színfoltja, kitűnő választás romantikus vacsorához, családi ebédre és üzleti összejövetelre is.
Az éttermet zárkörűvé téve akár 60 fős rendezvényeket is le tudunk bonyolítani.
A Macesz Bistro egy kelet-európai bisztró a Zsidó Negyed szívében. A magyar és zsidó konyha rejtett és közismert kincseivel, hagyományos és újragondolt ételekkel várja vendégeit. A folyamatosan megújuló kínálatról Tasnádi Ákos séf gondoskodik, aki az á la carte fogásokon túl szezonális különlegességekkel színesíti a választékot.

Kapcsolat, további információk: http://maceszbistro.hu


Budapest 7. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti étterem utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az étterem környékén van-e lehetőség parkolásra (7. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 7 kerületében a fenti étterem (Macesz Bistro) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 74
Térkép

Az étterem helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem