Bubba's water grill

Cím: 1012 Budapest Déli pályaudvar  (térkép, utcanézet lejjebb)

Kerengő gyorsétterem, Fish & chips bolt A Bubba’s Water Grill fő célja, hogy a széles rétegek számára is elérhetővé tegye azokat az egészséges ételeket, amikről itthon gyakran úgy vélekednek az emberek, hogy nem megfizethetőek vagy egyáltalán nem is ismerik őket. Az angolszász területeken hétköznapi ételnek számító halételek itthon is helyet találnak a mindennapok kínálataiban. Éttermünk olyan hely, ahol minőségi alapanyagokból készült, igazán jó tengeri fogásokat lehet enni, megfizethető áron. Létezik egészséges street food, és ezt be is bizonyítjuk! A Bubba’s egy olyan jó hangulatú, fiatalos hely, ahova akkor is érdemes betérni, ha csak egy szendvics vagy egy kávé melletti beszélgetésre vágynak vendégeik. Fő profilunk: minden, ami tengeri, isteni és egészséges. Tintahal, polip, lazac, és mindez nem csak olajban, hanem grillen, salátával, és az örök fish&chips. Kapcsolat, további információk: https://www.facebook.com/bubbaswatergrill


Budapest 1. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti étterem utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az étterem környékén van-e lehetőség parkolásra (1. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 1 kerületében a fenti étterem (Bubba's water grill) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M2 (piros metró)
  • villamos: 17, N18, 56A, 56, 59, 59A, 59B, 61
  • busz: 5, 21A, 21, 39, 59, 102, 139, 140A, 140
Térkép

Az étterem helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem