Foolfox Copy

Cím: 1117 Budapest Fehérvári út 33/B  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Laminálás, vágás
CD - DVD
Diplomakötés
Grafika
Szkennelés
Iratkötés
Tervrajz
Névjegy
Másolás - nyomtatás
Egyedi naptárak



Gépparkunkat folyamatosan bővítjük az Önök megrendeléseihez igazodva. Színes és fekete-fehér nyomtatóink a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek, kötészeti és egyéb irodatechnikai berendezéseink segítségével komplett kiadványokat, naptárakat, névjegyeket, szórólapokat és egyéb anyagokat tudunk rövid határidővel vállalni a tervezéstől a megvalósításig. Üzletünkben számtalan speciális anyagból válogathat, melyek segítségével még esztétikusabbá, még egyedibbé teheti munkáját, kiadványát. Kapcsolat, további információk: http://www.foolfox.com


Budapest 11. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti fénymásoló, nyomtató szalon utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a fénymásoló, nyomtató szalon környékén van-e lehetőség parkolásra (11. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 11 kerületében a fenti fénymásoló, nyomtató szalon (Foolfox Copy) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M4 (zöld metró)
  • villamos: 4, 17, 41, 47, 48, 56
  • busz: 33, 53, 58, 150, 153, 154, 212
Térkép

A fénymásoló, nyomtató szalon helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem