Takarékbank fiók - Tarján, Rákóczi Fiók

Cím: 2831 Tarján, Rákóczi utca 8  (térkép lent)


Szolgáltatások
Bankkártyák - A Takarékbank bankkártyái széles körben elfogadottak, mind külföldön, mind belföldön használhatóak készpénzfelvételre ATM-eknél, bankpénztári POS termináloknál, valamint vásárlásra is. Bizonyos kártyák alapszolgáltatásai közé tartozik a fentieken kívül egy külföldön használható beteg-, baleset- és poggyászbiztosítás.
Megtakarítások - betétek (számláról leköthető betétek, számla nélkül leköthető betétek), befektetések, értékpapírok (állampapírok , befektetési alapok, stb.), takarék nyereménybetét (10 000 Ft-os címlettől megvásárolható, az egy ügyfél által váltható maximális összeg nem korlátozott, rendszeres havi sorsolás, névértéken bármikor visszaváltható a bankfiókokban)
Bankszámlák - számlacsomagok a mindennapi pénzügyekhez, amelyekkel kényelmesen lehet teljesíteni a hétköznapi fizetési megbízásokat, mint például hiteltörlesztés vagy a közüzemi díjak kiegyenlítése; ügyfélbarát bankváltás; széfszolgáltatás teljes diszkrécióval és maximális biztonsággal
Hitelek - lakáscélú hitelek, állami támogatások, szabad felhasználású hitelek, fizetéskönnyítési konstrukciók, stb.
A Takarékbank ügyfélszolgálata a nap 24 órájában hívható a +36/1/311-3110 telefonszámon, ahol egyszerűen, gyorsan és elektronikus ügyfélazonosítással biztonságosan, a banki nyitvatartástól függetlenül lehet intézni a pénzügyeket. Azonosítás nélül igénybe vehető szolgáltatások: általános banki információk termékekről, szolgáltatásokról. Ügyfelek számára elérhető szolgáltatások: számlainformációk, forint és deviza átutalások, csoportos beszedési megbízások rögzítése, betétek lekötése és módosítása, befektetési szolgáltatások, adatváltozás bejelentése, nagy összegű készpénz felvételi igény bejelentése, betéti és bankkártya limitmódosítás, letiltás, takarék netbank és SMS Szolgáltatás segítségnyújtás, módosítás, letiltás, bankkártya, hitelkártya aktiválás, letiltás, hitelfelvétellel kapcsolatos információk.
Ügyfélbarát bankváltás - elintézik az ügyfél helyett, meg lehet határozni, hogy mely megbízásokat akarunk áttenni egyik bankszámláról a másikra

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő08:00-17:00
Kedd08:00-16:00
Szerda08:00-16:00
Csütörtök08:00-16:00
Péntek08:00-15:00
Szombatzárva
VasárnapzárvaTérkép

A Takarékbank fiók helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat | Adatvédelem