Fightfitness

Cím: 1085. Budapest, Stáhly utca 13.  (térkép lent) útvonal ide

1 emelet 70-es kapucsengő. (Blaha Lujza tér, Corvin Áruház mögötti utca, Iroda épület, a Kék Lótusz - Jóga-, Mozgás- és Életmódközpont alatt, az alagsori szinten) Fizikai képességeiden akarsz javítani? Fogyni szeretnél vagy erősödni? Hatékony önvédelmet akarsz tanulni? Vagy csak jó társaságban szeretnél edzeni? Akkor közöttünk a helyed! FightFitness-ben az edzéseket képzett, testnevelő tanár, karate szakedző, sportedzők, világbajnokok irányítják. Honlap: http://www.fightfitness.hu


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti fitnesz terem utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a fitnesz terem környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 8 kerületében a fenti fitnesz terem (Fightfitness) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M2 (piros metró)
  • villamos: 4, 6, 28A, 28, 37A, 37, 62
  • busz: 5, 7E, 7, 8E, 99, 108E, 110, 112, 133E, 178, 217E
  • trolibusz: 74
Térkép

A fitnesz terem helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat | Adatvédelem