TevE-fit

Cím: 1139 Budapest Pap Károly u. 22/B I/8.  (térkép lent) útvonal ide

13. kerületi E-fit szalonunkban lehetőség van 20 perc alatt másfél órás edzést elvégezni.Az E-FIT edzés hatékonyságának lényege és kulcsa a teljes test egyidejű stimulációja. Az összes izomcsoport edzése egyszerre történik, így hatodára rövidül egy átlagos edzésidő. Az E-fitt elektromos izomstimulációs módszer aktív TRX gyakorlatokkal kombinálva segíti az izmok formálódását és feszesítését, mely gyakorlatok során a gravitációval szemben a saját súlyoddal dolgozol, így kíméled az ízületeid. Az E-fit szalonban személyi edzővel dolgozol, aki figyeli a fejlődésed, egyéni edzésterved. A terhelés személyre szabott, így nőknek, férfiaknak egyaránt ajánlott. Honlap: http://www.tevefit.hu


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti fitnesz terem utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a fitnesz terem környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 13 kerületében a fenti fitnesz terem (TevE-fit) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 32, 120
Térkép

A fitnesz terem helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat | Adatvédelem