Bank Center Fitness

Cím: 1054 Budapest, Szabadság tér 7.  (térkép lent) útvonal ide

A kellemes hangulatú és színvilágú kialakítás és szolgáltatásaink minősége biztosítja az Ön aktív kikapcsolódásának feltételeit. Bízunk benne, hogy kínálatunkban mindenki megtalálja a számára kedves időtöltést, legyen szó kondícionálásról vagy alakformálásról, különböző aerobik óratípusokról, spinningről, CrossCore-ról, Kettlebellről vagy zumbáról. TV készülékkel ellátott cardio gépek, valamint szolárium, manikűrös, és szauna segítik még a teljes körű fitness érzés átéléséhez kedves vendégeinket. Honlap: http://bcfitness.hu


Budapest 5. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti fitnesz terem utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a fitnesz terem környékén van-e lehetőség parkolásra (5. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 5 kerületében a fenti fitnesz terem (Bank Center Fitness) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • busz: 9, 15, 115
  • trolibusz: 72, 73

A hármas metrónak van megállója a fitnesz terem közelében, de vegye figyelembe, hogy az M3 vonalán nem jár a metró november 7-től a Lehel tér és a Nagyvárad tér között. Helyette pótlóbuszokkal vagy a lezárt szakaszt elkerülő alternatív járatokkal lehet utazni. A buszsávok miatt autóval is nehezebb lesz a belvárosban haladni.

Térkép

A fitnesz terem helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat | Adatvédelem