Palatinus Fitness

Cím: 1106 Budapest, Tárna u. 2./B.  (térkép lent) útvonal ide

A XXI. század rohanó civilizációjában minden embernek szüksége lenne a kikapcsolódásra, a testedzésre, a minőségi táplálkozásra, melyek nem csak a magasabb körök kiváltsága, hanem a hétköznapi embereké is. Épp ezért egy olyan családias hangulatú sportolási lehetőség megvalósítása volt a célunk, ahol kultúrált, otthonos környezetben, megfizethető áron tudjanak edzeni mindazok, akik számára fontos az egészséges életmód. Szolgáltatásaink kialakításánál, szakembereink kiválasztásánál elsősorban a vendégeink kényelmét, igényeit vettük figyelembe, és bízunk abban, hogy elnyerjük a hozzánk ellátogatók elégedettségét, és a sportolást a mindennapok kellemes időtöltésévé tudjuk varázsolni. Honlap: http://www.palatinusfitness.hu


Budapest 10. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti fitnesz terem utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 10. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 10 kerületében a fenti fitnesz terem (Palatinus Fitness) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 161A, 161, 162, 162A, 168E, 262
Térkép

A fitnesz terem helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat | Adatvédelem