Fitnesz termek - Budapesten - 19. kerületiek listája

Diamond Fitness Női Mozgásstúdió

Cím: Budapest, 1191 Corvin krt. 7-13.  térképen / útvonal ide

Ha kíváncsi vagy egy olyan kondi teremre, ahol senki nem nézi a súlyod, a korod vagy hogy mackó nadrágban edzel, akkor látogass el hozzánk. Szeretettel várunk családias hangulatú, tágas, 460 négyzetméteres,légkondicionált termünkbe, melyet kizárólag hölgyek részére alakítottunk ki. Ha fogyni szeretnél, edzéstervekkel, táplálkozási tanáccsal, táplálék kiegészítőkkel segítünk, igény szerint rendelkezésre áll személyi edző is. Aerobic, Zumba, Hot Iron, TRX, Kangoo, Jóga, Alakforma és még több óráinkra Szoláriumozásra, szaunázásra várunk szeretettel! Bővebb infó honlapunkon: http://diamondfitness.hu


Budapest 19. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti fitnesz terem utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 19. kerületi parkolók, parkolóházak között.


Budapest 19. kerületében a fenti fitnesz terem (Diamond Fitness Női Mozgásstúdió) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 42, 50

A fitnesz terem helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem