Wonder Shape - Fitness Óbuda

Cím: 1036 Budapest, Lajos utca 93-99.  (térkép, utcanézet lejjebb)

“H” Lépcsőház (Sun Palace – bejárat a Pékesség mellett) 1. emelet / 8. ajtó – Wonder Shape – Fitness Óbuda Email cím: [email protected] Telefonszám: +3630/308 09 20 honlap: http://www.wondershape-obuda.hu Parkolás: Lajos utca (0302- zóna) Árpád fejedelem útja (0304 – zóna) Nagyszombat utca (0301 – zóna) Légy részese egy új dimenziónak, amit a fitnesz iparban képviselünk immáron stabilan, több éves szakértelemmel. Egy hely, amit a Te igényeidre alkottunk meg.” A Wonder Shape – Fitness Óbuda egy magas színvonalú – exclusive mozgás stúdió, prémium minőségű szolgáltatásokkal, magasan képzett edzőkkel, akik új megvilágításba helyezik a személyi edzések fogalmát. Célunk: Hogy megelégedettséggel kezd vagy akár zárd a napot stúdiónkban egy kemény edzést követően, ahol otthonosan érzed magad. Ahol figyelnek Rád és az igényeidhez alakítják az edzés programodat. Ahol nem kell attól tartanod, mit mondanak vagy gondolnak “mások”. Ahol nem az számít, milyen ruhában mész le edzeni (…) Óra típusok: - EMS - tréning (Speedfitness) izomstimulációs edzés - Jóga (Gerinc, Hatha, Vinyasa) - Funkcionális személyi edzés (HITT, TABATA, Kettlebell) - Senior tréning - Versenyfelkészítés


Budapest 3. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti fitnesz terem utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a fitnesz terem környékén van-e lehetőség parkolásra (3. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 3 kerületében a fenti fitnesz terem (Wonder Shape - Fitness Óbuda) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 9, 29, 109, 111
  • hév: H5
Térkép

A fitnesz terem helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem