HaircutSalon

Cím: Budapest VI. Andrássy út 77.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
BEARD
HAIRCUT
MANIKŰR
FESTÉS
IGAZÍTÁS
KOZMETIKA
SZAKÁLL
FACIAL
HAJVÁGÁS
COLORING
TRIM
NAIL'S



A HaircutSalon a szolgáltatás terén új fogalmat vezetett be Magyarországon. A Minőség, a Kényelem és a Pontosság a három fő ismérve. Kimagasló minőség nem csak a szalon kialakításánál volt fontos, de a szalonban használt termékek is azt bizonyítják, hogy a minőség elengedhetetlen szempont a HaircutSalon-ok számára. A belső harmónia, a letisztult formák, a lágy színek, a kézzel gyártott bútorok mind a tulajdonos csoport ötlete alapján készültek. A minimál stílusú kialakítás lehetővé tette, hogy a három fő szempont egyikét: a vendégek kényelmét helyezzék a középpontba. Ehhez nagy segítséggel járult hozzá, a kiváló minőségű kávékülönlegességeiről is jól ismert Nespresso. A HaircutSalon kizárólagos partnere a L'Oréal Professionnal melynek termékei a ma legfejlettebb technológiát adják fodrászaink kezébe, így tökéletes minőséget biztosítva a HaircutSalon-ok vendégei számára. Fodrászainkat,kozmetikusaink folyamatos képzések, tréningek segítik a legmodernebb hajköltemények,sminkek kialakításához. A HaircutSalon Companies Group hosszú távú tervében több szalon nyitása is megvalósúl, mely a kimagasló minőségre és az elérhető árra alapozva, nagyobb városokban,illetve környező országokban nyitja meg kapuit. Kapcsolat, további információk: http://www.haircutsalon.eu


Budapest 6. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti fodrászat utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a fodrászat környékén van-e lehetőség parkolásra (6. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 6 kerületében a fenti fodrászat (HaircutSalon) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M1 (kisföldalatti, sárga metró)
  • busz: 105, 178
  • trolibusz: 70, 73M, 76, 78
Térkép

A fodrászat helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem