HairPort Szalon

Cím: Budapest VI. Szófia utca 5.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Manikűr Műköröm
Körömépítés
Lakkozás Díszítés
Smink Tetoválás
Pedikűr
Hajvágás
Frizura készítés
Fodrászat
Gyógypedikűr
Hajhosszabbítás
Szépségápolás Tanácsadás
Kézápolás
Lábápolás Masszázs
Ékszerezés
Lakkozás Díszítés
Kozmetika
Ékszerek Füllyukasztás
Masszázs Szőrtelenítés



A megjelenés, a kisugárzás, az első benyomás az életben döntő jelentőségű. A hajviselet és hajkorona pedig a személyiség meghatározó védjegye. Az ember megjelenése, fellépése, ezáltal társadalmi helye és az életben betöltött szerepe nagyban múlik bőre állapotán. A test külső dísze látszatra befolyásolja életkorunkat valamint a kívülállók alkotta megítélésünket is. A kellemes megjelenés alapvető része a szépen ápolt kéz. Az egészséges ápolt lábak rendkívüli jelentősége aligha vonható kétségbe. Fodrászat Kozmetika Manikűr-Műköröm és Pedikűr Szolgáltatásainkkal állunk leendő vendégeink elé. Kapcsolat, további információk: http://hairportszalon.hu


Budapest 6. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti fodrászat utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a fodrászat környékén van-e lehetőség parkolásra (6. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 6 kerületében a fenti fodrászat (HairPort Szalon) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M1 (kisföldalatti, sárga metró)
  • villamos: 4, 6
  • busz: 6, 105, 178
  • trolibusz: 70, 78
Térkép

A fodrászat helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem