Dinasztia Fodrászat

Cím: 1163 Budapest Főhadnagy u. 17  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Smink
Mindenki egy egyéniség, így minden nálunk készült frizura és hajszín tudatos szakmai tervezés és személyre szabott munka eredménye. Minőségi anyagokkal, magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk, elérhető áron.
A szépség és a jó megjelenés csupán az előnyös vonásaink felfedezésén és kihangsúlyozásán alapszik. Legyen a kezünkben saját szépségünk “receptje” és használjuk a smink által kínált varázslatos világot.
Csábító tekintet, igény szerint választható hosszúságú és sűrűségű szempillák, természetes vagy extrém hatás, ez mind a 3D szempilla. Ajánljuk alkalomra (esküvő, szalagavató) vagy egyszerűen csak a hétköznapokra.
Fodrászat
3D szempilla hosszabbítás



Kapcsolat, további információk: https://www.facebook.com/Jurinkovits/


Budapest 16. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti fodrászat utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 16. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 16 kerületében a fenti fodrászat ( Dinasztia Fodrászat) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 92A, 92
Térkép

A fodrászat helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem