Fodrászatok - Budapesten - 13. kerületiek listája

American Hair Studio

Cím: 1136 Budapest Hegedűs Gy. u. 16.  térképen / útvonal ide

Ha Önnek hullik a haja, de még elegendő számú élő hajhagymája van, akkor ezek regenerálhatók és közben a megmaradt haja is megerősödik. Ha azonban túlságosan kevés életképes hajhagymája maradt, akkor csak a hajpótlás lehet eredményes. A hajpótlási módszerünk nem igényel sebészeti beavatkozást. Visszaadjuk a lelki békéjét – Van megoldás! Tanulmányozza a honlapunkat és kérjen egy ingyenes, diszkrét, kötelezettség nélküli konzultációs időpontot: http://kopasz.hu


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti fodrászat utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a fodrászat környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

A fodrászat helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem