Alicehair szépségszalon és fodrászat

Cím: 1082 Budapest, Futó utca 6.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Az Alicehair szépségszalon és fodrászat a Corvin pláza mellett nyílt 2015 őszén. Csapatunkat két fodrász, egy műkörmös-kézápoló és egy kozmetikus alkotja. Egymástól függetlenül, önállóan dolgozunk, nem pedig alkalmazottként. A különbséget Te is megérzed majd, ha eljössz hozzánk. Ami közös bennünk: mindannyiunk számára az a fontos, hogy magabiztos legyél, és hatalmas mosollyal az arcodon lépj ki tőlünk az ajtón. Szépségszalonunk stílusos és jól felszerelt. Fodrászaink, kozmetikusunk és műkörmösünk is a legjobb minőségű profi termékeket használja. Egyeztess velünk időpontot és gyere el hozzánk a Budapest VIII. kerületben levő szalonunkba. Részletek: http://www.alicehair.hu


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti fodrászat utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a fodrászat környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 8 kerületében a fenti fodrászat (Alicehair szépségszalon és fodrászat) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 9
  • trolibusz: 72M, 83
Térkép

A fodrászat helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2023-ban




Kapcsolat Adatvédelem