Fodrászatok - Budapesten - 14. kerületiek listája

Otthon Szalon

Cím: 1143 Budapest Stefánia út. 34.  térképen / útvonal ide

Szia! Miló-Gróf Ági vagyok, női-, férfi-, gyermekfodrász. Zugló szívében, a Stefánia úton található Honvéd Kulturális Központban található szalonomban annyi időt foglalkozom a hajaddal, amennyit az megkövetel. Nem az a célom, hogy minél gyorsabban végezzek, hanem hogy magas színvonalú, személyre szabott szolgáltatást nyújtsak, megfizethető áron. Számomra a tökéletes frizura elkészítése mindennél fontosabb. Felszabadult, laza beszélgetésekre számíthatsz, ha eljössz hozzám, de ha csöndes típus vagy, akkor sem fogod kellemetlenül érezni magad. A lényeg, hogy elégedetten és feltöltődve távozz tőlem. Maximális szakértelmemre számíthatsz, legyen szó festésről, vágásról, nyírásról vagy csak egy mosás-szárításról. Kiváló minőségű, antiallergén termékekkel dolgozom. Nálam garantáltan Otthon fogod érezni magad! Szeretettel várlak! Helyszín: Honvéd Kulturális Központ, első emelet. Feljárat a büféből, a színházterem bejárata mellett! Kapcsolat és további információk: http://otthonszalon.hu

térképenútvonal ideutcanézet

Budapest 14. kerületében a fenti fodrászat (Otthon Szalon) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 5, 7, 110, 112
  • trolibusz: 72, 74, 75

A fodrászat helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem