Juhász Szalon Fodrászat

Cím: 1113 Budapest Edömér u. 2.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Célunk, hogy mindenkinek az egyéniségéhez illő, jól hordható és könnyen kezelhető frizurákat alkossunk, akár a mindennapokra, akár egy különleges alkalomra. A szalonban TIGI és Crew hajápolószereket, TIGI Copyright Colour, L’Oréal Majirel Professionel és INOA hajfestékeket használunk, melyek ma a fodrász szakma legmagasabb nemzetközi színvonalát képviselik. Mivel nincs két egyforma haj, mindenkinek személyre szabottan állítjuk össze a legmegfelelőbb kezelést. Az üzlet a város minden pontjáról gyorsan elérhető, és a parkolás sem probléma, mert előttünk van a Budai Parkszínpad nagy parkolója. Ha eljössz hozzánk, szeretni fogod a hajad! Kapcsolat, további információk: http://www.juhaszszalon.hu


Budapest 11. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti fodrászat utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a fodrászat környékén van-e lehetőség parkolásra (11. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 11 kerületében a fenti fodrászat (Juhász Szalon Fodrászat) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 19, 49
  • busz: 7, 27, 53, 58, 114, 150, 153, 154, 154B, 212, 213, 214, 240
Térkép

A fodrászat helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem