Fogászat Volom Dental

Cím: 1037 Budapest, Bokor u. 17-21  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
FOGPÓTLÁSOK- Fogpótlás alatt azokat a fogászati eljárásokat értjük, melyekre akkor van szükség, ha a páciens egész foga, vagy a fogának egy része fogmegtartó kezelésekkel menthetetlen. Rajtunk kívül álló okok, mint baleset vagy trauma következtében is elveszíthetjük fogainkat. A megrepedt, letört fogak esetében is fogpótlással lehet a rágóképességet és a fogsor esztétikumát visszaállítani.
ESZTÉTIKAI KEZELÉSEK
FOGSZABÁLYOZÁS - A fogszabályozás egy olyan kezelési módszer, amelyet fogorvosok és fogszakorvosok alkalmaznak a fogak és azok helyzetének korrekciója és javítása érdekében. Az eljárás célja általában a fogazat esztétikai megjelenésének javítása, a harapási rendellenességek korrekciója vagy az állkapocs deformitások kezelése lehet.
KÜLÖNLEGES KEZELÉSEK
FOGÁGYBETEGSÉG ÉS FOGÍNYGYULLADÁS KEZELÉSE
ÁLTALÁNOS FOGÁSZATI KEZELÉSEK
GYERMEKFOGÁSZAT
SZÁJHIGIÉNÉS KEZELÉSEK



Nagy gondot fordítunk a családias légkör kialakítására. A megnyugtató környezet és az emberséges munkatársak segítenek leküzdeni a fogászatokkal szemben érzett félelmeket. Az oldottabb légkörben jól át tudjuk tekinteni az előttünk álló feladatokat és kialakítani a kezelések folyamatát. Nagyon fontos a jó szájhigiéne. Ezt nemcsak mondjuk betegeinknek, hanem segítséget is adunk a megteremtéséhez. Kapcsolat, további információk: http://www.esztetikaifogaszat.hu


Budapest 3. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti fogorvosi rendelő utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a fogorvosi rendelő környékén van-e lehetőség parkolásra (3. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 3 kerületében a fenti fogorvosi rendelő (Fogászat Volom Dental) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 17, N19, 19, 41
  • busz: 9, 29, 111
Térkép

A fogorvosi rendelő helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem