Smile Expert fogászati rendelő

Cím: 1053 Budapest, Veres Pálné utca 4-6.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Esztétikai fogászat
Fogpótlás- Fogpótlás alatt azokat a fogászati eljárásokat értjük, melyekre akkor van szükség, ha a páciens egész foga, vagy a fogának egy része fogmegtartó kezelésekkel menthetetlen. Rajtunk kívül álló okok, mint baleset vagy trauma következtében is elveszíthetjük fogainkat. A megrepedt, letört fogak esetében is fogpótlással lehet a rágóképességet és a fogsor esztétikumát visszaállítani.
3D Rönget, fogászati CT
Állkapocs izület diagnosztika
Mosolytervezés
Mikroszkópos fogászat
Fog implantátum, Fogbeültetés
Fogkő eltávolítás - A fogkő eltávolítással és a megfelelő szájhigiéniai ápolással csökkenthető a fogszuvasodás. Megelőzhetőek az ínybetegségek és ha már kialakult megállítható és visszafordítható. A kezeletlen fogkő ínysorvadáshoz vezet, ami a fogak elvesztésével járhat.
Szájsebészet - A szájsebészet a fogászat azon ága, amely a fogakkal, az ínnyel a szájjal és annak elváltozásaival foglalkozik.
Fogfehérítés - A fogak elszíneződésének számos különféle oka lehet. A fogfehérítés célja a fogak eredeti színének visszaállítása, vagy annál jóval világosabbá tétele.



A Smile Expert fogászati rendelő fogászati Ct-vel, panoráma röntgennel, saját fogtechnikussal, fogtechnikai laborral, több fogorvossal, szájsebésszel nyújt teljes körű fogászati szolgáltatást. Mikron pontosságú fogműveket tudunk előállítani, mosolytervezéshez 3D nyomtatót használunk, hogy kipróbálhassa mosolyát mielőtt azt drágább porcelánból, vagy cirkonból kimarnánk. Kapcsolat, további információk: http://www.smileexpert.hu


Budapest 5. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti fogorvosi rendelő utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a fogorvosi rendelő környékén van-e lehetőség parkolásra (5. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 5 kerületében a fenti fogorvosi rendelő (Smile Expert fogászati rendelő) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • busz: 5, 7, 8E, 107, 108E, 110, 112, 133E
Térkép

A fogorvosi rendelő helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem