Fogászat altatásban

Cím: Budapest, VI. kerület Eötvös u. 29. fszt. 1.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Porcelán koronák
Rögzített fogpótlások
Elektrokauteres kezelés
Fogfehérítés - A fogak elszíneződésének számos különféle oka lehet. A fogfehérítés célja a fogak eredeti színének visszaállítása, vagy annál jóval világosabbá tétele.
Fogak sínezése
Porcelán hidak
Üvegpillérrendszer
Fogvédő
Kivehető fogszabályozó készülék
Fogtömések
Részleges kivehető fogsor
Porcelán héj
Fogvédelem Fluoriontoforézis kezeléssel
Teljes fogsor
Ultrahangos fogkőeltávolítás - A fogkő eltávolítással és a megfelelő szájhigiéniai ápolással csökkenthető a fogszuvasodás. Megelőzhetőek az ínybetegségek és ha már kialakult megállítható és visszafordítható. A kezeletlen fogkő ínysorvadáshoz vezet, ami a fogak elvesztésével járhat.
Csapos fog
Fogmegtartó kezelések
Ideiglenes koronák, hidak
Fémmentes cirkon korona
Ideiglenes fogsor
Egyéb kezelések
Barázdazárás
Fogékszer
Kivehető fogpótlások
Fogpótlások- Fogpótlás alatt azokat a fogászati eljárásokat értjük, melyekre akkor van szükség, ha a páciens egész foga, vagy a fogának egy része fogmegtartó kezelésekkel menthetetlen. Rajtunk kívül álló okok, mint baleset vagy trauma következtében is elveszíthetjük fogainkat. A megrepedt, letört fogak esetében is fogpótlással lehet a rágóképességet és a fogsor esztétikumát visszaállítani.



Dr. Hajdú Zsuzsanna vagyok. Több, mint húsz éve dolgozom. Munkámat gondosan és rendkívüli türelemmel végzem, így sokan nehezebben megoldható problémával fordulnak hozzám. Betegeim között sok a gyermek és a fogászati kezelésektől tartó felnőtt. Nyolc éve nagy számban altatásban is végzek fogászati kezelést, melynek során mindennemű fogászati ellátás elvégzése lehetséges (fogfúrás, fogcsiszolás, foghúzás). A kezelés során a beteg a fogászati székben ül, az altatást aneszteziológus főorvos végzi szakasszisztenssel. A beteg néhány órás megfigyelés után kísérővel még aznap hazamehet. Kapcsolat, további információk: http://www.fogaszataltatasban.hu


Budapest 6. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti fogorvosi rendelő utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a fogorvosi rendelő környékén van-e lehetőség parkolásra (6. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 6 kerületében a fenti fogorvosi rendelő (Fogászat altatásban) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 73
  • villamos: 4, 6
  • busz: 6
Térkép

A fogorvosi rendelő helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem