Optimadent MOM Park Medical Center

Cím: 1123 Budapest, Alkotás út 53.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Tömés vagy betét?
CT és röntgen felvételek
Fogkő eltávolítás - A fogkő eltávolítással és a megfelelő szájhigiéniai ápolással csökkenthető a fogszuvasodás. Megelőzhetőek az ínybetegségek és ha már kialakult megállítható és visszafordítható. A kezeletlen fogkő ínysorvadáshoz vezet, ami a fogak elvesztésével járhat.
Fogfehérítés - A fogak elszíneződésének számos különféle oka lehet. A fogfehérítés célja a fogak eredeti színének visszaállítása, vagy annál jóval világosabbá tétele.
Gyökérkezelés - A gyökérkezelés az egyik leghatékonyabb fogmegtartó eljárás, amivel foghúzás nélkül biztosítható a panaszok megszüntetésre.
Esztétikus fogászati megoldások
MOM Fórum szint
Konzultáció
Mikroszkópos kezelések
Fogbeültetés, implantáció
Fogszabályozás - A fogszabályozás egy olyan kezelési módszer, amelyet fogorvosok és fogszakorvosok alkalmaznak a fogak és azok helyzetének korrekciója és javítása érdekében. Az eljárás célja általában a fogazat esztétikai megjelenésének javítása, a harapási rendellenességek korrekciója vagy az állkapocs deformitások kezelése lehet.

Fogorvosi rendelőnkben a lehető legmagasabb szintű ellátást nyújtjuk a fogászat minden területén. Orvosaink nem csak a fogakat, hanem az egész embert kezelik, csúcstechnológiát képviselő berendezések segítségével. Rendelőinkre a minőség és a szaktudás, a szigorú szakmai protokoll és az orvosok szoros csapatmunkája jellemző. Jöjjön el hozzánk, ha szeretné megtapasztalni a fogászat új dimenzióját! További információk: http://www.optimadent.hu

A fogorvosi rendelő az üzletközpont épületében található. A MOM Park látogatói a bevásárlóközpont mélygarázsát a Csörsz utcai és az Alkotás utcai bejáratokon keresztül közelíthetik meg. A parkolás vasárnap és ünnepnapokon ingyenes. A fizető automaták a Bevásárlóközpontból a mélygarázsba vezető kijáratoknál találhatók. A parkolóban elektromos töltőállomások is rendelkezésre állnak.

BKV megállók

Budapest 12 kerületében a fenti fogorvosi rendelő (Optimadent MOM Park Medical Center) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 17, 61
  • busz: 139, 140A, 140, 212, 212B, 212A
Térkép

A fogorvosi rendelő helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem