Aurium Fogászat és Fogszabályzás

Cím: 1164 Budapest Felsőmalom utca 3/E  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
ÁLTALÁNOS ÉS ESZTÉTIKAI FOGÁSZAT
PROFESSZIONÁLIS PEROXID ÉS FÁJDALOMMENTES FOGFEHÉRÍTÉS - A fogak elszíneződésének számos különféle oka lehet. A fogfehérítés célja a fogak eredeti színének visszaállítása, vagy annál jóval világosabbá tétele.
KIVEHETŐ PROTÉZISEK
IMPLANTÁLÁS
SZÁJSEBÉSZET - A szájsebészet a fogászat azon ága, amely a fogakkal, az ínnyel a szájjal és annak elváltozásaival foglalkozik.
ULTRAHANGOS FOGKŐ ELTÁVOLÍTÁS - A fogkő eltávolítással és a megfelelő szájhigiéniai ápolással csökkenthető a fogszuvasodás. Megelőzhetőek az ínybetegségek és ha már kialakult megállítható és visszafordítható. A kezeletlen fogkő ínysorvadáshoz vezet, ami a fogak elvesztésével járhat.
GYERMEK ÉS FELNŐTT FOGSZABÁLYOZÁS - A fogszabályozás egy olyan kezelési módszer, amelyet fogorvosok és fogszakorvosok alkalmaznak a fogak és azok helyzetének korrekciója és javítása érdekében. Az eljárás célja általában a fogazat esztétikai megjelenésének javítása, a harapási rendellenességek korrekciója vagy az állkapocs deformitások kezelése lehet.
KORONÁK ÉS HIDAK



Fiatal, dinamikus jól képzett, fogorvosaink nyújtanak Önnek minőségi kiszolgálást! Szakértelem, türelem, precíz munka rendelőnk előnye, hosszú várakozás nélkül és mindenki által megfizethető árakon! Rendelőnk előzetes bejelentkezés alapján működik! Kapcsolat, további információk: http://budapestifogaszat.com


Budapest 16. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti fogorvosi rendelő utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 16. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 16 kerületében a fenti fogorvosi rendelő (Aurium Fogászat és Fogszabályzás) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 174, 175
Térkép

A fogorvosi rendelő helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem