Sigmadental

Cím: 1211. Budapest, II. Rákóczi Ferenc út 144./A  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Fogpótlások készítése- Fogpótlás alatt azokat a fogászati eljárásokat értjük, melyekre akkor van szükség, ha a páciens egész foga, vagy a fogának egy része fogmegtartó kezelésekkel menthetetlen. Rajtunk kívül álló okok, mint baleset vagy trauma következtében is elveszíthetjük fogainkat. A megrepedt, letört fogak esetében is fogpótlással lehet a rágóképességet és a fogsor esztétikumát visszaállítani.
Konzerváló fogászat
Gyermekfogászat
Gyökérkezelés - A gyökérkezelés az egyik leghatékonyabb fogmegtartó eljárás, amivel foghúzás nélkül biztosítható a panaszok megszüntetésre.
Fogeltávolítás
Esztétikai fogkezelések
Szájhigiénés kezelések
Fogfehérítés - A fogak elszíneződésének számos különféle oka lehet. A fogfehérítés célja a fogak eredeti színének visszaállítása, vagy annál jóval világosabbá tétele.
Barázdazárás



Kapcsolat, további információk: http://www.sigmadental.hu


Budapest 21. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti fogorvosi rendelő utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 21. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 21 kerületében a fenti fogorvosi rendelő (Sigmadental) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 35, 36, 38, 38A, 71, 138, 148, 151, 152, 159, 179, 238, 278
  • hév: H7
Térkép

A fogorvosi rendelő helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem