AAA Klinikák Dent Kft.

Cím: Budapest IX. kerület, Tűzoltó utca 70. fszt.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Gyökérkezelés - A gyökérkezelés az egyik leghatékonyabb fogmegtartó eljárás, amivel foghúzás nélkül biztosítható a panaszok megszüntetésre.
Barázdazárás
Implantátum
Fogkőeltávolítás - A fogkő eltávolítással és a megfelelő szájhigiéniai ápolással csökkenthető a fogszuvasodás. Megelőzhetőek az ínybetegségek és ha már kialakult megállítható és visszafordítható. A kezeletlen fogkő ínysorvadáshoz vezet, ami a fogak elvesztésével járhat.
Fogfájás
Kombinált fogpótlás
Egészségpénztárak
Afta
Fogékszer
Szájrák
Fogszabályozás - A fogszabályozás egy olyan kezelési módszer, amelyet fogorvosok és fogszakorvosok alkalmaznak a fogak és azok helyzetének korrekciója és javítása érdekében. Az eljárás célja általában a fogazat esztétikai megjelenésének javítása, a harapási rendellenességek korrekciója vagy az állkapocs deformitások kezelése lehet.
Esztétikus tömés
Részletfizetés
Herpesz
Fogorvosi ügyelet
Apex lokátor
Digitális RTG
Fogorvosi fúvó
Fogkefe automata
Gépi fogfehérítés - A fogak elszíneződésének számos különféle oka lehet. A fogfehérítés célja a fogak eredeti színének visszaállítása, vagy annál jóval világosabbá tétele.
Inlay hidak VIII
Amalgámtömés
Foghúzás
Fogszakorvos
Fogsínezés
Gyermekfogászat
Ínygyulladás
Fogpótlás- Fogpótlás alatt azokat a fogászati eljárásokat értjük, melyekre akkor van szükség, ha a páciens egész foga, vagy a fogának egy része fogmegtartó kezelésekkel menthetetlen. Rajtunk kívül álló okok, mint baleset vagy trauma következtében is elveszíthetjük fogainkat. A megrepedt, letört fogak esetében is fogpótlással lehet a rágóképességet és a fogsor esztétikumát visszaállítani.
Fogorvos állás
Fogfehérítés - A fogak elszíneződésének számos különféle oka lehet. A fogfehérítés célja a fogak eredeti színének visszaállítása, vagy annál jóval világosabbá tétele.



Kapcsolat, további információk: http://fogorvosi-rendelo.hu


Budapest 9. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti fogorvosi rendelő utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a fogorvosi rendelő környékén van-e lehetőség parkolásra (9. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

Térkép

A fogorvosi rendelő helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem