NyárFa Dent Fogászat

Cím: Győr Katód utca 1.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Fájdalommentes érzéstelenítés
Fogtömés
Szájsebészet - A szájsebészet a fogászat azon ága, amely a fogakkal, az ínnyel a szájjal és annak elváltozásaival foglalkozik.
Barázdazárás
Implantáció
Fogkőeltávolítás - A fogkő eltávolítással és a megfelelő szájhigiéniai ápolással csökkenthető a fogszuvasodás. Megelőzhetőek az ínybetegségek és ha már kialakult megállítható és visszafordítható. A kezeletlen fogkő ínysorvadáshoz vezet, ami a fogak elvesztésével járhat.
Fogfehérítés - A fogak elszíneződésének számos különféle oka lehet. A fogfehérítés célja a fogak eredeti színének visszaállítása, vagy annál jóval világosabbá tétele.
Fogszabályozás - A fogszabályozás egy olyan kezelési módszer, amelyet fogorvosok és fogszakorvosok alkalmaznak a fogak és azok helyzetének korrekciója és javítása érdekében. Az eljárás célja általában a fogazat esztétikai megjelenésének javítása, a harapási rendellenességek korrekciója vagy az állkapocs deformitások kezelése lehet.
X-Guide
RTG és CT felvétel
Fogpótlás- Fogpótlás alatt azokat a fogászati eljárásokat értjük, melyekre akkor van szükség, ha a páciens egész foga, vagy a fogának egy része fogmegtartó kezelésekkel menthetetlen. Rajtunk kívül álló okok, mint baleset vagy trauma következtében is elveszíthetjük fogainkat. A megrepedt, letört fogak esetében is fogpótlással lehet a rágóképességet és a fogsor esztétikumát visszaállítani.
Gyermekfogászat
Teljes szájrehabilitáció

Kapcsolat, további információk: https://www.nyarfadent.hu

Térkép

A fogorvosi rendelő helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem