Fogorvosi rendelők - Budapesten - 12. kerületiek listája

Pro Vitalis Rendelő

Cím: 1123 Budapest, Kékgolyó u. 15/B. mfsz. 1.  térképen / útvonal ide

Általános fogászat minden területe. Kiemelten a fémmentes fogpótlások, esztétikai fog rehabilitáció, fogágy és nyálkahártya problémák kezelése, gyermekek ellátása. Rendelőmben a hagyományos akadémikus fogorvoslás minden korszerű eljárását alkalmazzuk a legmegfelelőbb modern eszközökkel és a felhasznált a holisztikus szemléletnek is megfelelő legújabb anyagokkal. Honlap: http://www.gergelydr.hu


Budapest 12. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti fogorvosi rendelő utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a fogorvosi rendelő környékén van-e lehetőség parkolásra (12. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 12. kerületében a fenti fogorvosi rendelő (Pro Vitalis Rendelő) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M2 (piros metró)
  • villamos: 17, 56A, 56, 59A, 59, 59B, 61
  • busz: 21A, 21, 39, 102, 139, 140A, 140, 142

A fogorvosi rendelő helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem