VITALITÁS Fogászati Központ

Cím: 1162 Budapest, Attila u. 68.  (térkép, utcanézet lejjebb)

A VITALITÁS Fogászati Központ legfőbb erénye a nemzetközi diplomával és tapasztalattal rendelkező szakorvosaink mellett, az a kellemes, családias hangulat, mely könnyebbé teszi a kezelés előtti várakozás nehéz perceit. Egészségpénztárakal kötött szerződéseink révén több-féle fizetési mód áll rendelkezésre. Szolgáltatásaink az esztétikai fogászat legegyszerűbb beavatkozásaitól a komplex csontpótlás és implantációig terjednek, de foglalkozunk felnőtt- és gyermek fogszabályozással, fogfehérítéssel, s saját röntgen készülékünkkel panoráma felvételt tudunk készíteni már az első konzultáció alkalmával. Web: http://www.vitalitasfogaszat.hu


Budapest 16. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti fogorvosi rendelő utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 16. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 16 kerületében a fenti fogorvosi rendelő (VITALITÁS Fogászati Központ) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 7G, 46, 144, 146, 174, 244
Térkép

A fogorvosi rendelő helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem