Art of Smile

Cím: 1027 Budapest, Margit krt 58. II.em 4  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Általános fogászat
Implantáció
Professzionális szájápolás
Gyermekfogászat
Fogszabályozás - A fogszabályozás egy olyan kezelési módszer, amelyet fogorvosok és fogszakorvosok alkalmaznak a fogak és azok helyzetének korrekciója és javítása érdekében. Az eljárás célja általában a fogazat esztétikai megjelenésének javítása, a harapási rendellenességek korrekciója vagy az állkapocs deformitások kezelése lehet.
Szájsebészet - A szájsebészet a fogászat azon ága, amely a fogakkal, az ínnyel a szájjal és annak elváltozásaival foglalkozik.
Fogpótlások- Fogpótlás alatt azokat a fogászati eljárásokat értjük, melyekre akkor van szükség, ha a páciens egész foga, vagy a fogának egy része fogmegtartó kezelésekkel menthetetlen. Rajtunk kívül álló okok, mint baleset vagy trauma következtében is elveszíthetjük fogainkat. A megrepedt, letört fogak esetében is fogpótlással lehet a rágóképességet és a fogsor esztétikumát visszaállítani.
Esztétikai fogászat

Professzionális fogszabályozás, gyermekfogászat és implantológia. Kapcsolat, további információk: https://artofsmile.hu/


Budapest 2. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti fogorvosi rendelő utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a fogorvosi rendelő környékén van-e lehetőség parkolásra (2. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 2 kerületében a fenti fogorvosi rendelő (Art of Smile) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 4, 6, 17
  • busz: 11, 39, 111
Térkép

A fogorvosi rendelő helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem