Benson Dent Smile Studio

Cím: 1027 Budapest, Margit Krt. 38/A  (térkép, utcanézet lejjebb)

Prémium esztétikai és implantációs fogászatunk kezelések széles körét kínálja, beleértve a kozmetikai fogászati kezeléseket, fogpótlásokat, implantátumokat, fogszabályozást valamint preventív szolgáltatásokat. Fogorvosi rendelőnkben igyekszünk mindenben a pácienseink kényelmét szolgálni. Kiemelt figyelmet fordítunk pácienseink részletes tájékoztatására és a lehetséges kezelési alternatívák felvázolására. Kapcsolat, további információk: http://www.bensondent.hu


Budapest 2. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti fogorvosi rendelő utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a fogorvosi rendelő környékén van-e lehetőség parkolásra (2. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 2 kerületében a fenti fogorvosi rendelő (Benson Dent Smile Studio) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 4, 6, 17
  • busz: 11, 91, 111, 191, 291
Térkép

A fogorvosi rendelő helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2023-ban




Kapcsolat Adatvédelem