földhivatal - Veszprém Vármegyei Kormányhivatal Földhivatali Főosztály Földhivatali Osztály 2. (Balatonfüred)

Cím: 8230 Balatonfüred, Felső köz 2.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
A földhivatali intézményhálózat feladata az ingatlan-nyilvántartás (jogi és műszaki, tulajdoni lapok és térképek) vezetése, a helyi adat- és térképtár fenntartása, abból adatszolgáltatás, a földvédelemmel és földminősítéssel, földrendezéssel összefüggő feladatok operatív végrehajtása.
A földhivatali intézményhálózat küldetése: Hatékonyan és sikeresen működő intézménnyé válni, amely garantálja az ingatlanokhoz fűződő, geo-referenciákkal azonosított jogokat a biztonságos ingatlanforgalom támogatása érdekében, egyúttal infrastruktúrát és szolgáltatásokat biztosít gazdasági, környezeti és társadalmi célokra.
A földügyi szakigazgatás a gazdasági élet, a mezőgazdaság és hitelforgalom alapjának egyik legnagyobb összetevőjével, a termőfölddel és az ingatlanokkal kapcsolatos, az ország teljes közigazgatási területére kiterjedő komplex állami adathalmazt kezeli.
A földügyi szakigazgatás célja a tulajdonhoz, az egészséges környezethez való jog, a vállalkozás és a gazdasági verseny szabadságához való jog érvényesülésének támogatása, a természetes és mesterséges tereptárgyak hiteles nyilvántartása az egységes és közhiteles ingatlan-nyilvántartási és tér-adat infrastruktúra biztosítása révén.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő8.00-16:00
Kedd8.00-12:00
Szerda8.00-15:30
Csütörtök8.00-15:30
Péntek8.00-13:00
Szombatzárva
Vasárnapzárva


Telefonszám87/581-190
Email[email protected]
Honlapfoldhivatal.hu
Utcanézet

Az utcanézeten az úton megjelenő nyilakra kattintva mozoghat. A nézőpontot a képet húzva forgathatja. Ha az utcanézet nem jelenik meg, akkor erről a helyről nem áll rendelkezésre utcai fotó. a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges.

Térkép

A földhivatal helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat Adatvédelem