FŐTÁV ügyfélszolgálat - A Fehérvári és a Szerémi út között

Cím: Budapest XI. Barázda utca 20-30.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Fizetési módok: csoportos beszedési megbízás, díjnet e-számlával, átutalás, csekkes fizetés, pénztári befizetés az ügyfélszolgalaton
Tulajdonos változás esetén 15 napon belül be kell jelenteni a változást a szolgáltatónak, illetve a közös képviselőt is értesíteni kell.
Az eseti rendelkezéssel történő hőközponti szabályzó bekapcsolása, illetve kikapcsolása szeptember 15. – október 14., illetve április 15. – május 14. között egy alkalommal díjmentes. Minden további, illetve egyéb időszakban igényelt eseti rendelkezés térítés köteles.
Az ügyfélszolgálati irodák személyes felkereséséhez internetes időpontfoglalásra a Főtáv weboldalán (fotav.hu) van lehetőséeg.
Távhőellátásnál a hőtermelés nem a fűtést igénybe vevő épületben, hanem a lakóhelytől távolabb eső fűtőműben vagy fűtőerőműben történik, ahonnan távvezetékrendszeren keresztül jut a forró (magasabb mint 100°C-os) hőhordozó közeg a fűtendő épületig. Az épület pincéjében egy hőátadó berendezésen keresztül a forró közeget átalakítjuk szekunder melegvíz hőhordozó közeggé, majd a fogyasztói (szekunder) rendszeren keresztül eljuttatjuk az egyes helyiségekben lévő fűtőtestekhez.
A műszaki hibabejelentés menüpontja a nap 24 órájában elérhető a telefonos ügyfélszolgálat menüjében.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő8:00-16:00
Kedd8:00-16:00
Szerda8:00-16:00
Csütörtök09:00-18:00
Péntek8:00-14:00
Szombatzárva
Vasárnapzárva

BKV megállók

Budapest 11 kerületében a fenti FŐTÁV ügyfélszolgálat közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 17, 41, 47, 48, 56
Térkép

A FŐTÁV ügyfélszolgálat helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem