FŐTÁV ügyfélszolgálat - A Fehérvári és a Szerémi út között

Cím: Budapest XI. Barázda utca 20-30.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Az eseti rendelkezéssel történő hőközponti szabályzó bekapcsolása, illetve kikapcsolása szeptember 15. – október 14., illetve április 15. – május 14. között egy alkalommal díjmentes. Minden további, illetve egyéb időszakban igényelt eseti rendelkezés térítés köteles.
A Távhőszolgáltató feladata a hőtermelő és elosztó létesítmények folyamatos üzemeltetése, a teljes, fővárosi szinten lévő több tízezer kilométer hosszú távhővezetéki hálózat folyamatos felügyelete és karbantartása.
A Távhőszolgáltató alapvető feladatai közé tartozik a hőenergia biztonságos, és az előírt normáknak megfelelő eljuttatása a Felhasználók felé a távhőszolgáltatott épületekbe.
A műszaki hibabejelentés menüpontja a nap 24 órájában elérhető a telefonos ügyfélszolgálat menüjében.
Távhőellátásnál a hőtermelés nem a fűtést igénybe vevő épületben, hanem a lakóhelytől távolabb eső fűtőműben vagy fűtőerőműben történik, ahonnan távvezetékrendszeren keresztül jut a forró (magasabb mint 100°C-os) hőhordozó közeg a fűtendő épületig. Az épület pincéjében egy hőátadó berendezésen keresztül a forró közeget átalakítjuk szekunder melegvíz hőhordozó közeggé, majd a fogyasztói (szekunder) rendszeren keresztül eljuttatjuk az egyes helyiségekben lévő fűtőtestekhez.
Tulajdonos változás esetén 15 napon belül be kell jelenteni a változást a szolgáltatónak, illetve a közös képviselőt is értesíteni kell.
Fizetési módok: csoportos beszedési megbízás, díjnet e-számlával, átutalás, csekkes fizetés, pénztári befizetés az ügyfélszolgalaton
Csoportos beszedési megbízás - Amennyiben rendelkezik bankszámlával, választhatja a csoportos beszedés fizetési módot - fizetési limit beállításának lehetőségével- számlái kényelmes és biztonságos kiegyenlítésére, amely során felhatalmazza számlavezető pénzintézetét arra, hogy távhőszámláit a számla fizetési határidején - vagy legkorábban az azt megelőző - napján a Társaságunk részére folyószámlájáról teljesítse.
Átutalásos fizetés - Amennyiben rendelkezik bankszámlával, rendszeres vagy eseti átutalással is kiegyenlítheti távhőszámláit. Az átutalás sikeres azonosítása érdekében, a közlemény rovatba a kiegyenlítendő számla sorszámát szükséges feltüntetni. Ennek hiányában a távhőszámla első oldalán feltüntetett ügyfélazonosító számot vagy a referencia számot szükséges feltüntetni, amely a számlához melléklet csekk megbízóazonosító (Befizetőazonosító) mezőjében található.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő8:00-16:00
Kedd8:00-16:00
Szerda8:00-16:00
Csütörtök09:00-18:00
Péntek8:00-14:00
Szombat
Vasárnap

BKV megállók

Budapest 11 kerületében a fenti FŐTÁV ügyfélszolgálat közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 17, 41, 47, 48, 56
  • busz: 213
Térkép

A FŐTÁV ügyfélszolgálat helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem