FŐTÁV ügyfélszolgálat - Árkád: 2/a parkoló felől vagy közvetlenül az utcáról

Cím: Budapest X. Örs vezér tér 25/B  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Az ügyfélszolgálati irodák személyes felkereséséhez internetes időpontfoglalásra a Főtáv weboldalán (fotav.hu) van lehetőséeg.
Átutalásos fizetés - Amennyiben rendelkezik bankszámlával, rendszeres vagy eseti átutalással is kiegyenlítheti távhőszámláit. Az átutalás sikeres azonosítása érdekében, a közlemény rovatba a kiegyenlítendő számla sorszámát szükséges feltüntetni. Ennek hiányában a távhőszámla első oldalán feltüntetett ügyfélazonosító számot vagy a referencia számot szükséges feltüntetni, amely a számlához melléklet csekk megbízóazonosító (Befizetőazonosító) mezőjében található.
A Főtáv az elektronikus számlaszolgáltatást a Díjnet segítségével biztosítja. A Díjnet oldalon elektronikus számlaküldésre regisztrált ügyfelek csoportos beszedési megbízással, átutalással és bankkártyás fizetéssel is kiegyenlíthetik számláikat.
Bejárat: 2/a parkoló felől vagy közvetlenül az utcáról: Kerepesi út 25/b 2.em. (lift).
Tulajdonos változás esetén 15 napon belül be kell jelenteni a változást a szolgáltatónak, illetve a közös képviselőt is értesíteni kell.
A műszaki hibabejelentés menüpontja a nap 24 órájában elérhető a telefonos ügyfélszolgálat menüjében.
Az eseti rendelkezéssel történő hőközponti szabályzó bekapcsolása, illetve kikapcsolása szeptember 15. – október 14., illetve április 15. – május 14. között egy alkalommal díjmentes. Minden további, illetve egyéb időszakban igényelt eseti rendelkezés térítés köteles.
Csoportos beszedési megbízás - Amennyiben rendelkezik bankszámlával, választhatja a csoportos beszedés fizetési módot - fizetési limit beállításának lehetőségével- számlái kényelmes és biztonságos kiegyenlítésére, amely során felhatalmazza számlavezető pénzintézetét arra, hogy távhőszámláit a számla fizetési határidején - vagy legkorábban az azt megelőző - napján a Társaságunk részére folyószámlájáról teljesítse.
Fizetési módok: csoportos beszedési megbízás, díjnet e-számlával, átutalás, csekkes fizetés, pénztári befizetés az ügyfélszolgalaton
Távhőellátásnál a hőtermelés nem a fűtést igénybe vevő épületben, hanem a lakóhelytől távolabb eső fűtőműben vagy fűtőerőműben történik, ahonnan távvezetékrendszeren keresztül jut a forró (magasabb mint 100°C-os) hőhordozó közeg a fűtendő épületig. Az épület pincéjében egy hőátadó berendezésen keresztül a forró közeget átalakítjuk szekunder melegvíz hőhordozó közeggé, majd a fogyasztói (szekunder) rendszeren keresztül eljuttatjuk az egyes helyiségekben lévő fűtőtestekhez.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő (húsvét hétfő munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)9:00-17:00
Kedd9:00-17.00
Szerda9:00-17:00
Csütörtök8:00-20:00
Péntek (nagypéntek munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)8:00-14:00
Szombat
Vasárnap (húsvét vasárnap munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)

A FŐTÁV ügyfélszolgálat az üzletközpont épületében található. Az Árkád üzletközpontban kényelmes parkolás és 1600 parkolóhely várja a látogatókat. A parkolóház elektromosautó-töltőállomással is rendelkezik.

BKV megállók

Budapest 10 kerületében a fenti FŐTÁV ügyfélszolgálat közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 80, 81
  • villamos: 3, 62A, 62
  • busz: 10, 31, 32, 44, 45, 67, 85, 85E, 97E, 131, 144, 161, 161A, 161E, 168E, 169E, 174, 176E, 231B, 231, 244, 261E, 276E, 277
  • hév: H8, H9
  • metró: M2 (piros metró)
Térkép

A FŐTÁV ügyfélszolgálat helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem