FŐTÁV ügyfélszolgálat - Budai Ügyfélszolgálati Központ (fiókiroda)

Cím: Budapest II. Fő utca 47.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Tulajdonos változás esetén 15 napon belül be kell jelenteni a változást a szolgáltatónak, illetve a közös képviselőt is értesíteni kell.
Fizetési módok: csoportos beszedési megbízás, díjnet e-számlával, átutalás, csekkes fizetés, pénztári befizetés az ügyfélszolgalaton
Az ügyfélszolgálati irodák személyes felkereséséhez internetes időpontfoglalásra a Főtáv weboldalán (fotav.hu) van lehetőséeg.
Az eseti rendelkezéssel történő hőközponti szabályzó bekapcsolása, illetve kikapcsolása szeptember 15. – október 14., illetve április 15. – május 14. között egy alkalommal díjmentes. Minden további, illetve egyéb időszakban igényelt eseti rendelkezés térítés köteles.
Távhőellátásnál a hőtermelés nem a fűtést igénybe vevő épületben, hanem a lakóhelytől távolabb eső fűtőműben vagy fűtőerőműben történik, ahonnan távvezetékrendszeren keresztül jut a forró (magasabb mint 100°C-os) hőhordozó közeg a fűtendő épületig. Az épület pincéjében egy hőátadó berendezésen keresztül a forró közeget átalakítjuk szekunder melegvíz hőhordozó közeggé, majd a fogyasztói (szekunder) rendszeren keresztül eljuttatjuk az egyes helyiségekben lévő fűtőtestekhez.
A műszaki hibabejelentés menüpontja a nap 24 órájában elérhető a telefonos ügyfélszolgálat menüjében.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő8.00-16.00
Kedd9.00-18.00
Szerda8.00-16.00
Csütörtök8.00-16.00
Péntek8.00-14.00
Szombatzárva
Vasárnapzárva


Budapest 2. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti FŐTÁV ügyfélszolgálat utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a FŐTÁV ügyfélszolgálat környékén van-e lehetőség parkolásra (2. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 2 kerületében a fenti FŐTÁV ügyfélszolgálat közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M2 (piros metró)
  • villamos: N19, 19, 41
  • busz: 11, 39, 109, 111
  • hév: H5
Térkép

A FŐTÁV ügyfélszolgálat helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem