FŐTÁV ügyfélszolgálat - Váci Greens irodaház

Cím: Budapest, XIII. kerület Váci út 121-127  (térkép lent)


Szolgáltatások
A műszaki hibabejelentés menüpontja a nap 24 órájában elérhető a telefonos ügyfélszolgálat menüjében.
Fizetési módok: csoportos beszedési megbízás, díjnet e-számlával, átutalás, csekkes fizetés, pénztári befizetés az ügyfélszolgalaton
Távhőellátásnál a hőtermelés nem a fűtést igénybe vevő épületben, hanem a lakóhelytől távolabb eső fűtőműben vagy fűtőerőműben történik, ahonnan távvezetékrendszeren keresztül jut a forró (magasabb mint 100°C-os) hőhordozó közeg a fűtendő épületig. Az épület pincéjében egy hőátadó berendezésen keresztül a forró közeget átalakítjuk szekunder melegvíz hőhordozó közeggé, majd a fogyasztói (szekunder) rendszeren keresztül eljuttatjuk az egyes helyiségekben lévő fűtőtestekhez.
Az eseti rendelkezéssel történő hőközponti szabályzó bekapcsolása, illetve kikapcsolása szeptember 15. – október 14., illetve április 15. – május 14. között egy alkalommal díjmentes. Minden további, illetve egyéb időszakban igényelt eseti rendelkezés térítés köteles.
Gyöngyösi utcai metrómegállótól pár percre, a Reno udvarral szemben
Tulajdonos változás esetén 15 napon belül be kell jelenteni a változást a szolgáltatónak, illetve a közös képviselőt is értesíteni kell.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő8:00-18:00
Kedd8:00-16:00
Szerda8:00-16:00
Csütörtök8:00-16:00
Péntek8:00-14:00
Szombatzárva
Vasárnapzárva


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti FŐTÁV ügyfélszolgálat utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a FŐTÁV ügyfélszolgálat környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 13 kerületében a fenti FŐTÁV ügyfélszolgálat közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 15
Térkép

A FŐTÁV ügyfélszolgálat helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem