Savoya

Cím: 1117 Budapest Hunyadi János út 19.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Foxpost: csomagfeladás magánszemélyeknek és üzleti partnereknek országosan, automatába vagy házhozszállítással.
A csomagküldés sosem volt még ilyen egyszerű, ráadásul a jól megközelíthető, népszerű helyszíneken lévő csomagautomaták használatával még a környezetért is teszünk.
Nem osztjuk be az időd, igazodunk az élet- és üzletviteledhez, a csomagküldés élményét adjuk.
Hálózatunkon keresztül csomagot küldhetsz szeretteidnek, átveheted a webáruházban rendelt termékeid, vagy kiszállíthatod őket vevőidnek.
A Foxpost automata a 6-os úti bejáratnál, a Húsbolttal szemben található.
Csomagautomatáink segítségével rugalmasan akkor és ott adhatod fel vagy veheted át csomagod, amikor neked a legkényelmesebb.
Foglalkozz más fontosabb dolgokkal, a csomagodat egyszerűen bízd csak ránk!
Csomagátvétel esetén a csomagautomata 4 napig őrzi küldeményt. Ha munkaszüneti- vagy ünnepnap beleesik ebbe az időszakba, akkor automatikusan hosszabbodik az átvételi határidő. Vedd át a csomagod, amikor Neked a legkényelmesebb.
A FOXPOST lehetővé teszi a kényelmes és környezettudatos csomagfogadást és -feladást magánszemélyek és üzleti vállalkozások részére egyaránt.
Ne várj a futárra, várjon inkább a csomagod Rád!
Azért hoztuk létre a FOXPOST-ot, hogy innovatív és környezettudatos megoldásokkal időt spóroljunk Neked.
A legkedvezőbb helyszíneken elérhető csomagautomaták országos hálózata.



A Foxpost automata az üzletközpont épületében található. A Savoya park autóval érkező látogatói 1600 férőhelyes, ingyenesen igénybevehető, fedett és nyitott parkolót vehetnek igénybe. Az Aldi és Obi Barkácsáruház előtt további 1500 férőhelyes, ingyenesen igénybevehető, nyitott és fedett parkoló található. A Savoya park területén ingyenes wifi szolgáltatás is rendelkezésre áll.

BKV megállók

Budapest 11 kerületében a fenti Foxpost automata (Savoya) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 17, 48
  • busz: 33, 141, 158, 250, 251
Térkép

A Foxpost automata helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem