MVM Next Földgáz ügyfélszolgálati iroda - Fiókiroda Postahivatal

Cím: 4561 Baktalórántháza, Vasút utca 8/a.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Mérőállás bediktálásra automata ügyintézéssel a nap 24 órájában lehetőség van a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül. Diktálás hiányában becsült fogyasztás alapján készítik el a számlát, a hőmérsékletnek és a fogyasztási szokásainak megfelelő részszámlák készülnek, melyeket az éves leolvasást követően a valós mérőállás alapján számolnak el.
bankkártyás fizetés - Az ügyfélszolgálati irodában bankkártyával is rendezheti számláját. Könnyen, gyorsan készpénz nélkül.
Az éves leolvasást követően (melynek várható időpontja a számlán megtalálható) a leolvasó által rögzített mérőállással készül el az elszámoló számla. Részszámlázás esetén az elmúlt egy éves időszak fogyasztásáról, míg diktálós ügyfeleinknek az utolsó rögzített mérőállástól az éves leolvasásig elhasznált gázmennyiségről készül az elszámoló számla.
szerződéssel kapcsolatos ügyek
számlázással kapcsolatos ügyek - A gázfogyasztás elszámolása alapvetően kétféleképpen történhet: átalánydíj fizetésével, vagy a gázmérőn mért valós fogyasztás alapján.
Időpontfoglalásra ügyfélszolgálati irodába személyes ügyintézéshez az www.mvmnext.hu/idopontfoglalas oldalon van lehetőség.
A földgázszolgáltatáshoz történő csatlakozás vagy a meglévő gázfogyasztás bővítése a területileg illetékes földgázelosztónál kezdeményezhető. A területileg illetékes földgázelosztó megnevezését a gázszámla számlarészletező oldalán található.
fizetési módok - E-számla és papírszámla esetén is többféle fizetési mód közül lehet választani: bankkártyás fizetés az online ügyfélszolgálaton, bankkártyás fizetés az MVM Next appban, egyedi átutalás, csoportos beszedési megbízás, csekkes papírszámla esetén postai befizetés vagy mobilfizetés QR-kóddal.
Felhasználóváltozás (pl.: költözés) esetén kötelező értesíteni a szolgáltatót, valamint kezdeményezni az átírást Erre 15 nap áll rendelkezésre a felhasználóváltozástól számítva. Az átadáskor rögzített mérőállásról egy végelszámoló számla készül, melynek összege a kiköltöző ügyfelet terheli.
A gázszivárgást vegyük komolyan. Ha gázszivárgást észlelünk, gázszagot érzünk, akkor haladéktalanul jelentsük a problémát.
Évente legalább egyszer, azonos időszakban a mérőállást a gázhálózati cég által megbízott leolvasó rögzíti. A korrekt elszámoláshoz elengedhetetlen a pontos leolvasás, így a leolvasó bejutása a gázmérőhöz.
műszaki ügyintézés

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő14:00-18:00
Kedd
Szerda8:00-12:00
Csütörtök
Péntek
Szombat
Vasárnap

Ügyfélszolgálat telefonszám: +36 1 474 9999, +36 20 474 9999, +36 30 474 9999, +36 70 474 9999

Térkép

A MVM Next Földgáz ügyfélszolgálati iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem